Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D Tak jeden do brlohu R^

0 0
možnosti
Foto

Karma!

Jen se někteří diskutující ještě nepoznali.

1 0
možnosti
Foto

Tak tento blog je bomba....Hlavne o te povestne kavarnicce, za chvily tu mate aktivniho duchodce,Kanadanku aj.. Ti Vam daji..

1 1
možnosti
JR

J27a18r65a 51R26a86n30k

14. 2. 2015 4:52

Jste celkem naivni, ale trochu jste se trefil, nejsem sice aktivistka, ale jsem aktivni, lezu po horach, spelunkuji, sjizdim back country na lyzich s "kuzi", hraju si s telemarkem, dobrovolnicim na trech ruznych mistech, ale vetsinou se zviraty, 60.--$ mesicne z meho konta jde na dve divky, ktere pravidelne aspon jednou za rok vidim, posilam pravidelne na vyzkum rakoviny a zdejsi kliniku na spaleniny pro hasice, daruji krev kazdy rok, platim dane i  na latifunfdie, kde odchazi 500.-- rocne na skolstvi, takze bych se spise nazvala filantropem. Ted se pochlubte Vy, zatim zari pouze Vase nalestena hlava;-) A proc bysme nekomu museli "davat" za infantilni blog? Ziji v uplne jinem svete, lide zde nemaji tak malicherne zajmy;-)

0 0
možnosti
JS

Pane Hradský, nyní si na vás došlápnou příznivci Havla, Klause, Zemana. Nezůstane na vás nit suchá. S některými vašemi postřehy souhlasím. Proto malá karmička. :-)

1 1
možnosti
JR

J70a46r16a 80R90a44n69k

14. 2. 2015 4:54

Kdo je Hradsky? 0.00 jde zde o zivot? proc tak naivni: oni Vas roznesou, ti Vam daji....houbelec, nikdo po nem ani nestekne, jednoho dne zemre, tak jako Vy a nikdo se o tom nedozvi....tak wocas kraci?8-o

0 0
možnosti
JT

Klaus nikdu nerekl, ze neexistuji spinave penize. Rekl, ze je nepozna od tech cistych. a to je setsakra rozdil.

2 0
možnosti
Foto

Tak;-) A na tom principu se u nás rozjel divoký kapitalizmus. Bez ,,přívlastků";-D Prostě roštˇák, nebo hrdina....;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Blog mi slouží spíše k zachování myšlenek a úvah, které jsou pro FB příliš rozsáhlé. Píšu samozřejmě o tom, co mě zrovna napadne. O negativní komentáře nestojím, když se vám to nelíbí, nikdo vás nenutí to číst. Příjmám jen pozitivní a nehorázně obdivné komentáře. Koho to neodradilo, ten mě může najít i na FB 

Seznam rubrik